ДИТЯЧА СТОМАТОЛОГіЯ

New Smile — це ефективне лікування дітей та підлітків з використанням сучасних світових методик та технологій.

Ми створюємо атмосферу комфорту й довіри, Ми робимо все, щоб наші маленькі пацієнти почували себе в безпеці і без остраху довіряли лікування своїх зубчиків феям.

Під час візиту дитина знайомиться з нашими феями, дивиться мультфільми, і обов’язково отримує подаруночок! Усі наші маленькі пацієнти, які пройшли лікування в «New Smile», автоматично стають учасниками — Програми контролю стоматологічного здоров’я.

Професійна гігієна

Детальніше

Мінералізація зубів

Детальніше

Виправлення прикусу у дітей

Детальніше

Пломбування зубів

Детальніше

Видалення зубів

Детальніше

Лікування зубів під час сну

Детальніше
Записатися на прийом

Професійна гігієна

Регулярна професійна гігієна порожнини рота у дітей та своєчасні профілактичні заходи з малечку, є не тільки запорукою розвитку здорових постійних зубів, а і формування зубощелепової системи в цілому . Професійну гігієну порожнини рота рекомендовано розпочинати при наявності усіх тимчасових зубів (приблизно з 2,5 років). Показами до проведення процедури є незадовільна гігієна, наявність м’яких та твердих зубних відкладень , наявність зубного каменю, а також запалення ясен. Перед процедурою лікар-стоматолог проводить ретельний огляд і рекомендує , яку саме гігвєну необхідно зробити у Вашому випадку. Також Ви отримаєте рекомендації щодо індивідуального підбору засобів і методів гігієни в домашніх умовах, та призначить наступний візит.

Мінералізація зубів

Особливістю молочних зубів є тонкий, недостатньо сформований шар емалі, який не може повноцінно протистояти утворенню карієсу. В якості лікувальної та профілактичної процедури для зміцнення молочних і постійних зубів, особливо в період зростання останніх, в дитячій стоматології широко застосовується мінералізація зубів.

Виправлення прикусу у дітей

У центрі стоматології пропонується ряд сучасних і ефективних методик виправлення прикусу у дітей: пластини, трейнери, незнімні апарати, брекет-системи раннього віку, індивідуально виготовлені капи і багато інших. Всі ці методики дозволять виправити неправильний прикус ще до настання підліткового віку і скоротити час лікування брекет-системами. У ряді випадків раннє лікування і позбавлення від шкідливих звичок дозволяє повністю завершити курс лікування до остаточної зміни молочного прикусу. Підліток вступить в пору дорослішання без комплексів, залучаючи друзів відкритою і здоровою посмішкою.

Пломбування молочних та постійних зубів

Головна мета — здорові зуби та білосніжна усмішка! Лікувати тимчасові зуби- необхідно!!! Адже крім естетики також важливим є функціональне навантаження. Важливим є утримання тимчасових зубів здоровими, до їх фізіологічної зміни. Чуйне та уважне ставлення до кожного пацієнта, ігрова форма спілкування і затишна атмосфера клініки допоможуть дитині забути, що він у стоматолога, і полюбити лікування зубчиків.

Видалення зубів

  • постійний зуб вже прорізався, а молочний все ще утримується (коріння зуба не розсмокталися, або розсмокталися недостатньо);
  • молочний зуб затримує прорізування постійного зуба, або не дозволяє йому прорізатися на своєму місці
  • Неефективне лікування пульпіту та періодонту ( загострення хронічних процесів та утворення нориць)
  • травма ,яка не дозволяє залишити зуб;
  • розхитаний молочний зуб теж може підлягати видаленню. Наприклад, коли він приносить малюкові дискомфорт і травмує ясна.
  • Ортодонтичні покази

Лікування зубів під час сну

Ми перша стоматологія яка запровадила лікування зубів у Червонограді під наркозом, і на сьогоднішній день має найбільший в нашому регіоні досвід лікування зубів під загальною анестезією. Сучасний медикаментозний сон, проведений без ускладнень, не робить ніякого шкідливого впливу на організм. Ми проводимо всі види загальної анестезії у стоматології.